post image

Channels

WhatsApp valt de video-call markt binnen!

WhatsApp verbetert mogelijkheden voor groepsvideogesprekken (tot 32 gebruikers)

Er staan ​​spannende ontwikkelingen op de loer voor WhatsApp-gebruikers! De populaire berichtenapp rolt een update uit die groepsvideogesprekken met maximaal 32 deelnemers mogelijk maakt, aanzienlijk beter dan de vorige limiet van 8. Deze update, beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele gebruikers, zal naar verwachting in de komende weken worden uitgebracht. .

De belangrijkste kenmerken van de update zijn onder meer:

Scherm delen met audio: Gebruikers kunnen nu hun scherm, inclusief audio, delen tijdens videogesprekken, waardoor het gemakkelijker wordt om op afstand samen te werken of van gedeelde inhoud te genieten.
Automatische sprekermarkering: de actieve spreker wordt automatisch gemarkeerd, zodat iedereen op elk moment weet wie er aan het woord is.

Deze verbeteringen brengen WhatsApp dichter bij andere tools voor videoconferenties, zoals Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, die nog grotere groepen ondersteunen. Deze update is vooral aantrekkelijk voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik, zoals virtuele vergaderingen en samen met vrienden en familie films of tv-programma’s kijken.

De geleidelijke uitrol van deze functie is bevestigd door bètatests op de Windows-applicatie van WhatsApp, met plannen om deze binnenkort uit te breiden naar andere platforms.

post image

Channels

WhatsApp voegt oproepen toe aan desktop-app

See more