Gemeenten & Onderwijs

Technologische vooruitgang heeft een verschuiving veroorzaakt in de manier waarop mensen verkiezen te communiceren en met elkaar omgaan. Ongeacht de branche is het van cruciaal belang om up-to-date te blijven en in te kunnen spelen op de hedendaagse behoeften van mensen. Conversation24 kan je verbinden met alle relevante kanalen, zodat je precies dat kunt doen. Maak gebruik van deze communicatieplatforms om herinneringen te sturen voor bijvoorbeeld aanstaande lezingen en beantwoord alle vragen op het voorkeurskanaal van de gebruiker.

Contact

 

Gemeenten & Onderwijs
Gemeenten & Onderwijs

WhatsApp gebruiken

WhatsApp is snel uitgegroeid tot een van de populairste communicatie-apps. Met meer dan twee miljard gebruikers is het gemak waarmee klanten met bedrijven kunnen communiceren, net zoals ze met familie of vrienden zouden doen, een van de redenen voor het succes. Gebruik dit populaire messaging platform om herinneringen voor deadlines te sturen, vragen te stellen over sollicitaties of informatie te delen over de programma’s die worden aangeboden. Conversation24 kan je helpen vandaag nog te beginnen!

Hoeveel tijd kun je besparen door de stroom van retourzendingen te optimaliseren?

Alle kanalen in één inbox!

Het maakt niet uit op welk kanaal ze kiezen om te communiceren, zelfs als het meerdere zijn, kun je al je chats beheren in één overzichtelijke inbox. Alle informatie is binnen handbereik, zodat je er zeker van kunt zijn dat iedereen de informatie en hulp krijgt die hij of zij nodig heeft.

Gemeenten & Onderwijs
Gemeenten & Onderwijs

Vergaderingen boeken en plannen

Plan tijden en locaties voor speciale evenementen zoals die belangrijke open dag! Mis nooit meer een afspraak door te helpen evenementen aan kalenders toe te voegen en een vriendelijke herinnering te sturen.

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider