Klantenservice

Zorg voor een fantastische klantenservice voor jouw bedrijf met Conversation24. Door je uit te rusten met de juiste tools om dit te realiseren, zorgen wij ervoor dat je er voor de klanten bent op het juiste moment EN op de juiste plaats. Het maakt niet uit via welk kanaal, jouw klanten krijgen de ondersteuning die ze verdienen.

Contact

 

Klantenservice
Klantenservice

Customer care, because we care!

Klanten vormen het hart van elk bedrijf, dus het is niet meer dan terecht dat zij het meeste uit elke interactie halen. Door te verbinden met alle kanalen helpen wij met de basis leggen om duurzame relaties op te bouwen.

Hoeveel tijd kun je besparen door de stroom van retourzendingen te optimaliseren?

Laat je klant niet in de steek

Door alle kanalen in één inbox te beheren, helpt Conversation24 de klanttevredenheid te verbeteren met snelle antwoorden via onze vooraf geschreven antwoorden en wrijvingsloze klantenservice.

Klantenservice
Klantenservice

De beste ondersteuning

Gebruik je eigen team of kies voor volledig gemanaged personeel, maar als je niet kunt beslissen, waarom ga je dan niet voor ons hybride pakket!

Wat de keuze ook is, Conversation24 is er om te helpen meer tijd aan je klanten te besteden. Met een beschikbaarheid tot 24 uur per dag, 7 dagen per week op elk kanaal en in verschillende talen, garanderen wij je te helpen bij het ontlasten en optimaliseren van de inbound.

Trouw blijven aan jezelf

Met de optie om jouw eigen stijl aan te brengen in de chat door de kleur van de widget aan te passen en jouw bedrijfslogo toe te voegen, zorgen wij ervoor dat je trouw kunt blijven aan de merkidentiteit, op zowel desktop als mobiel.

Klantenservice
Klantenservice

Beheer de prestaties van jouw teams

Monitor en houd de prestaties van je team bij om te zien bij welke gebieden ruimte is voor verbetering en wat goed werkt.

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider