Conversation24 voor partners

Laat je bedrijf groeien met ons aanbod op het gebied van conversational commerce, dat wordt vertrouwd door toonaangevende merken en partners over de hele wereld. Word onze partner

Partners hero

Conversation24 partner programma

We stellen onze partners in staat om innovatieve customer journey oplossingen te introduceren bij hun klanten. Samen ontwerpen en integreren we efficiënte, effectieve oplossingen die zorgen voor een hogere leadconversie, meer verkoop en een betere klantretentie.

logo
logo
logo
logo
logo
logo

Conversation24 partner programma

Extra bron

Als verlengstuk van uw team werken we samen aan onderscheidende customer journey oplossingen voor uw klanten.

Partners pros

Marketing & Ecosysteem

U krijgt toegang tot ons hoogwaardige klanten- en partnernetwerk. Krijg toegang tot exclusieve partner marketing content om op de hoogte te blijven, nieuwe project discussies aan te wakkeren en toegang te krijgen tot krachtige Go-To-Market-aanbiedingen, allemaal gericht op het vergroten van bewustwording van ‘Better Together’.

Partners pros

Exclusieve mogelijkheden

Krijg toegang tot onze geavanceerde functies en producten, zodat uw klanten voorop kunnen blijven lopen en kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar verbeterde communicatie. Verken extra inkomsten mogelijkheden via ons inkomstenprogramma voor partners, waardoor uw bedrijf nog meer wordt gestimuleerd.

Partners pros

Partnerlijst

Partner verhalen

Partners stories

‘De afgelopen jaren hebben we een toenemende vraag van onze webwinkeliers gezien om flexibele customer journeys aan te bieden. Het toevoegen van conversational commerce aan de kanalenmix is echt een waardevolle toevoeging. We zijn erg trots op onze samenwerking met Conversation24 en zijn erg blij dat we Adyen’s volledige pakket van betaalopties kunnen aanbieden aan al hun geweldige klanten.”

– Roelant Prins, CCO Adyen

Partners stories

‘Conversation24 is onze ideale partner voor het ontwikkelen van innovatieve customer journeys door conversatiekanalen zoals WhatsApp en LiveChat. De flexibiliteit van hun product, in combinatie met de diepgang van ons partnerschap, stelt ons in staat om consistent projecten met toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten.’

– Rick Burgers, Hub manager Amsterdam Happy Horizon

Partners stories

“In samenwerking met Conversation24, hebben we een onderscheidende betaaloplossing in combinatie met WhatsApp op de markt gebracht. Hierdoor kunnen klanten direct bestellingen plaatsen via WhatsApp en webchat.”

– Edwin van der Molen Tikkie Zakelijk

Partners stories

De consumenten van vandaag vragen meer dan alleen gemak, ze zoeken gepersonaliseerde, contextuele en relevante merk interacties. Merken die deze dialoog beheersen, zullen klantloyaliteit winnen en verdienen. Daarom is het belangrijk om een conversatiestrategie te hebben. Van gepersonaliseerd winkelen tot klantondersteuning en klantbinding.

– Rik Mulder, Head of Digital Commerce, Publicis Groupe NL

Partnerschap Opties

Partners stories

Technologie partners

Word technologiepartner en onderscheid je software door onze oplossing te integreren met nieuwe kanalen zoals WhatsApp, LiveChat, Instagram en meer. Stel je klanten in staat om hun leadconversie te verhogen, meer te verkopen en klanten beter te behouden.

Word technologie partner

Partners stories

Agency partners

Werk als agentschap met ons samen en lever onderscheidende customer journey oplossingen waarmee jij en je klanten voorop blijven lopen en voldoen aan de toenemende vraag naar betere communicatie.

Word agency partner