IT & Telecom

Beantwoord alle vragen snel en efficiënt. Met één overzichtelijke inbox voor alle kanalen wordt niet alleen het proces zo eenvoudig, maar kun je ook met klanten in contact zijn hoe en waar zij dat willen.

Contact

IT & Telecom
IT & Telecom

Wees er voor je klanten

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met IT-problemen waarvan we gewoon niet wisten hoe wij ze moesten oplossen. Of zelfs vragen over een bepaald product waar je moeite mee hebt of waar je meer over wilt weten. Met Conversation24 kan elk antwoord snel worden afgehandeld. Georganiseerd onder één perfect opgestelde inbox krijgt elke klant op elk relevant kanaal de hulp die hij of zij verdient.

Hoeveel tijd kun je besparen door de stroom van retourzendingen te optimaliseren?

Actie en reactie!

Niets is zo frustrerend als problemen met uw netwerk. Bufferen of laden, in deze snelle wereld heeft niemand tijd om te blijven wachten. En dat geldt ook voor klantenhulp. Hoe sneller een klant geholpen wordt, hoe meer tevreden hij of zij zal zijn. Live chat en WhatsApp zijn beide zeer handige kanalen waar jouw klanten je dankbaar voor zullen zijn. Conversation24 helpt bij het organiseren van alle kanalen in één inbox, zodat het klantenserviceteam niet wordt belast. Snelle antwoorden en een efficiënte service.

IT & Telecom
IT & Telecom

Visuele hulpmiddelen voor duidelijke communicatie

Je hoeft niet meer te raden waar de klant het over heeft. Je hoeft geen tijd te verspillen aan telefoneren om uit te leggen wat het probleem is. Met Conversation24 kun je eenvoudig gebruik maken van onze functie voor het delen van schermen, zodat je de klant door zijn traject kunt leiden. Of je kunt via communicatieplatforms zoals WhatsApp moeiteloos video’s, afbeeldingen en documenten versturen. Informatie met elkaar delen op een manier die voor beide partijen handig en voordelig is. Betere service en optimale efficiëntie zorgen voor tevreden klanten.

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider