Leads genereren

We leven in een wereld die drijft op snelle reacties. Conversation24 helpt bedrijven om aan deze behoefte te kunnen voldoen, door het gebruik van real-time conversaties. Deze conversaties zijn een geweldige manier om leads te genereren en een loyale klantenkring op te bouwen.

Begin met Conversation24

 

img
img

Van conversatie naar conversie

Communicatie via messaging-platforms is een deel van ons dagelijks leven geworden. Daarom zijn we bij Conversation24 voortdurend bezig met het updaten van onze kanalen, zodat je overal bereikbaar bent. Begin conversaties via meerdere platforms om leads te genereren en zet ze om in sales!

Hoeveel tijd kun je besparen door de stroom van retourzendingen te optimaliseren?

Wees proactief!

Wees degene die het gesprek begint. Met live chat kun je de website conversies verhogen door actieve en proactieve interactie. Met chat kun je al je websitebezoekers volledig betrekken bij het gehele proces en helpen bij elke stap in het proces.

img
img

Teamwork makes the dream work

Hulp nodig? Vraag het je team! Niet alleen kun je een chat overdragen aan een collega, maar wij implementeren ook de perfecte balans tussen tech en human touch. We gebruiken microbots om snel de juiste teams aan de juiste vragen toe te wijzen of om supportvragen naar een ander kanaal door te zetten indien nodig.

Betalingen

Op het door klanten gekozen platform kan jouw bedrijf een face-to-face service bieden waar je kunt helpen om ervoor te zorgen dat ze kopen wat het beste past bij hun behoeften of zorgen voor een upsell van de bestelling en het verhogen van de LTV, allemaal door middel van conversationele betalingen.

img

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider