Automotive

Welk platform je ook gebruikt, zorg ervoor dat klanten het meeste uit hun interacties met jouw bedrijf halen. Perfect aansluitende ervaringen zullen helpen om langdurige klantrelaties op te bouwen.

Contact

 

Automotive
Automotive

Een helpende hand

Beantwoord vragen, verzamel leads en volg ze op met real-time conversaties. Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau en stap in de toekomst van communicatie door middel van het delen van afbeeldingen, video’s en documenten via het kanaal waaraan jouw klanten de voorkeur geven. Stressvolle situaties worden minder ingewikkeld door eenvoudige interacties.

Hoeveel tijd kun je besparen door de stroom van retourzendingen te optimaliseren?

Push-notificaties versturen via WhatsApp

Het versturen van handige updates naar je klanten is een geweldige manier om de langdurige relaties die zo belangrijk zijn voor elk bedrijf, te blijven ontwikkelen. Gebruik WhatsApp om herinneringen te sturen voor zaken als auto-afhalingen, jaarlijkse auto-inspecties of zelfs gewoon om een simpele “dankjewel” te zeggen voor het gebruik van jouw service. Zoals ze altijd zeggen, het zijn de kleine dingen!

Automotive
Automotive

Race in actie!

Een kapotte band, pech op de snelweg of misschien zelfs een klein ongelukje. In dit soort situaties heb je een snelle reactie nodig. Bied klanten een service waar ze op kunnen vertrouwen. Met Conversation24 verbinden wij jouw bedrijf met alle relevante kanalen. Zodat je snel kunt reageren, en het verschil kunt maken. Ondersteun jouw klanten in tijden van nood op het platform van hun keuze. Not all superheroes wear capes!

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider