Ons bestuur

 • member photo

  Nick Blom

  CEO

  Nick Blom is de oprichter van Conversation24. Sinds de start in 2015 heeft hij LiveChat Service getransformeerd van een staffing bedrijf naar een CPaaS platform. Het samenbrengen van conversatie kanalen, data, ai, en betalingen zorgt voor de ultieme klantervaring.
 • member photo

  Mark Vrijvogel

  COO

  Mark Vrijvogel is sinds 2018 operationeel directeur van Conversation24. Na zijn studie Commerciële Economie was Mark mede verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van Alternate Nederland tot een van de grootste elektronica webshops van Nederland en België. Na 20 jaar heeft hij de overstap gemaakt om mee te bouwen aan onze ambities.
 • member photo

  Jeroen Mahler

  Directeur Internationale Partnerships

  Jeroen Mahler is de directeur Internationale Partnerships. Jeroen was vanaf de oprichting betrokken bij CoBrowser.net BV en heeft een groeiend klantenportfolio opgebouwd in finance, e-commerce en overheid. Na de verkoop van zijn aandelen aan Conversation24, werkt hij nu voor ons en is hij betrokken bij het uitbreiden van ons partnernetwerk.
  Contact op LinkedIn
 • member photo

  Moisés Belchín

  CTO

  Moisés Belchín is Chief Technology Officer. He specialized in Cloud computing, high traffic and security. He is connecting devs & ops with the rest of teams to prioritize needs and offer the best experience to our customers. Continuously analyzing and improving technologies and security to offer the best and most secure software solutions.