Onze directie

 • member photo

  Nick Blom

  CEO

  Nick Blom is de oprichter van Conversation24. Sinds de start in 2015 heeft hij het bedrijf getransformeerd van een aanbieder van chatpersoneel onder de naam LiveChat Service, naar een CPaaS-platform dat conversatiekanalen, data, AI, en betalingen samenbrengt voor de ultieme klantervaring.
 • member photo

  Mark Vrijvogel

  COO

  Mark Vrijvogel is sinds 2018 operationeel directeur van Conversation24. Na zijn studie Commerciële Economie was Mark mede verantwoordelijk voor het opstarten en uitbouwen van Alternate Nederland tot een van de grootste elektronica webshops van Nederland en België. Na 20 jaar heeft hij de overstap gemaakt om mee te bouwen aan onze ambities.
 • member photo

  Moisés Belchín

  CTO

  Moisés Belchín is Chief Technology Officer van Conversation24. Hij is gespecialiseerd in Cloud computing, high traffic en beveiliging. Moisés verbindt Developers & Operations met de rest van de teams om de behoeften te prioriteren en de beste ervaring te bieden aan onze klanten. Daarnaast is hij bezig met het voortdurend analyseren en verbeteren van technologieën en beveiliging om de beste en meest veilige software-oplossingen te bieden.