Wij helpen je met het opzetten van je winkel in slechts 60 minuten

Er zijn maar 4 eenvoudige stappen nodig om een nieuw verkoopkanaal aan je winkel toe te voegen. Samen met onze implementatiemanager doorlopen we het proces moeiteloos, zodat jij kunt genieten van alle WhatsApp commerce functionaliteiten.

Neem contact op

hero-img

1

Een C24-account aanmaken

De eerste stap om producten te verkopen via WhatsApp, is het aanmaken van een account op ons Conversation24 platform. In dit account zullen we alle onderdelen aan elkaar koppelen voor een naadloze ervaring.

c24-logo

2

Een zakelijk WhatsApp-account aanmaken

In stap twee maken we een WhatsApp Business-account aan. Dit is het account waarmee je kunt beginnen met verkopen. Ook als je al een provider hebt voor WhatsApp Business API, kunnen we dit telefoonnummer eenvoudig overzetten in slechts 5 minuten.

whatsapp-logo

3

Facebook-catalogus aansluiten

De volgende stap is het aanmaken van een Facebook catalogus. Wij helpen je de catalogus op te zetten via één van de integraties of via een eenvoudig .csv-bestand. Zodra deze aan ons is gekoppeld, kunnen wij de catalogus in Conversation24 laden.

4

Een betalingsprovider toevoegen

In de laatste stap hoeven we alleen nog maar een betalingsprovider aan te sluiten. Het is zo eenvoudig als het toevoegen van de API sleutel en deze te verbinden met onze WhatsApp catalogus functie in Conversation24. Je bent nu klaar om betalingen via WhatsApp te ontvangen!

payment-logo

Under armour logo
Van der Valk logo
vdAssem logo
schoonenberg_logo_2020 logo
keukenwarenhuiss logo
auping logo
tommy teleshopping logo
career control logo