post image

Channels

🚀 Introductie van Geoptimaliseerde Marketingberichten op WhatsApp!

We zijn enthousiast om een nieuwe functie in Ads Manager aan te kondigen: Marketingberichten met optimalisaties om betere prestaties te bereiken.

Het versturen van relevante, tijdige en waardevolle berichten is een fantastische manier om opnieuw in contact te komen met klanten die van uw bedrijf willen horen. Vanaf vandaag kunnen bedrijven die Ads Manager gebruiken om marketingberichten op WhatsApp te versturen, hun abonneelijst aan Meta verstrekken. De AI-systemen van Meta zullen vervolgens de juiste subset van ontvangers aanbevelen op basis van de uitkomsten die het belangrijkst zijn – zoals het omzetten van leads in conversies of het genereren van bekendheid voor een nieuw product.

🌟 Waarom dit belangrijk is:

Betere ROI: Bedrijven kunnen verbeterde rendementen op hun marketinginspanningen zien.

Relevantie: Klanten ontvangen berichten die echt voor hen van belang zijn, wat hun betrokkenheid vergroot.

Tijdens vroege tests observeerde het Braziliaanse fintechbedrijf Infinite Pay bijvoorbeeld een kostenreductie van 30% per paginaweergave en een toename van 20% in de klikfrequentie bij het vergelijken van geoptimaliseerde marketingberichten met hun bestaande strategie.

Maak gebruik van de kracht van AI om uw marketingberichten effectiever en betekenisvoller te maken. Begin vandaag nog met het optimaliseren van uw WhatsApp-marketingstrategie!

post image

Channels

WhatsApp voegt oproepen toe aan desktop-app

See more