post image

Channels

Waarom je nu moet starten met verkopen via WhatsApp!

Na de launch van onze allernieuwste en unieke product waarbij we gesprekken en betalingen koppelen in WhatsApp, kregen we onder andere de aandacht van een aantal van de grootste merken ter wereld. Het team van Conversation24 is erg blij met al deze positieve reacties! Helemaal omdat we zelf ook heel enthousiast zijn over deze revolutionaire feature.

 

Geluid van de toekomst

WhatsApp Business maakte het sinds kort mogelijk voor winkeliers om hun productcatalogus te tonen in een gesprek. Wanneer de klant echter tot aankoop zou willen overgaan, was er nog geen mogelijkheid om te betalen. Maar vanaf nu voltooi je de volledige customer journey helemaal in WhatsApp.

 

Meer conversie en tevreden klanten

Van het chatten met een chat operator, tot het plaatsen van het product in je winkelwagen, en uiteindelijk tot het afronden van de betaling. Deze manier van conversational commerce komt zowel het gebruiksgemak als de conversie ten goede. Het biedt daarmee voor onder andere e-commerce, retail en horeca een eenvoudige en veilige mogelijkheid om producten te verkopen via het grootste communicatiekanaal ter wereld!

 

Bereik meer klanten door de hoge open rate

Laat potentiële klanten de catalogus van je nieuwe collectie zien via WhatsApp. De open rate van WhatsApp is 99%, vergeleken met 22% voor e-mail. Dus als je de aandacht van je klanten wilt trekken, dan is WhatsApp de manier! Daarnaast zet je je winkel binnen no time in WhatsApp door de koppeling met een groot aantal integraties zoals Shopify, BigCommerce en Magento.

Het is zo eenvoudig dat er maar een paar stappen nodig zijn om te beginnen. De eerste stap is het aanmaken van een C24-account. Zodra dat is gebeurd, kun je producten importeren in je Facebook-catalogus. De overgang van Facebook naar WhatsApp verloopt vlekkeloos, wat betekent dat je meteen kunt beginnen met verkopen via WhatsApp!

 

Probeer het zelf!

Wil jij deze nieuwe manier van klantcontact zelf proberen voor jouw bedrijf? Start dan hier jouw gratis 14 dagen trial, of neem eerst contact met ons op voor meer informatie. 

post image

Channels

Toom Kiest WhatsApp als Marketingtool

See more