Videochat

De meest persoonlijke ervaring voor je klanten

Efficiëntie en gemak zijn erg belangrijk als het gaat om klantenondersteuning. Videochat is een uitstekend middel om dit te bereiken. De face-to-face ervaring biedt een positief effect op de klanttevredenheid en merkloyaliteit. Voor sommige branches waarbij fysieke gesprekken een vereiste zijn, is videochat zelfs onmisbaar geworden.

Start jouw 30 dagen trial

Breng de in-store ervaring online

Videochat is een perfecte aanvulling op live chat. Met behulp van videochat kunnen klanten nog persoonlijker met jouw bedrijf communiceren en breng je de in-store ervaring online. Het is het beste alternatief voor een persoonlijk gesprek en helpt om een band op te bouwen met klanten. Ook heeft videochat de mogelijkheid om emotionele context te bieden.

Begin met videochat

videochat

Interesse in onze software? Start dan jouw 30 dagen gratis trial!

Start nu

 

videochat

Biedt complexe en gedetailleerde ondersteuning

Als een probleem of technische kwestie niet makkelijk via tekst is uit te leggen, kan videochat de oplossing bieden. Het is namelijk het beste kanaal om meer informatie over te brengen en extra context bieden. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid voor klanten om een probleem met een product real-life te laten zien. En voor bedrijven is het geven van fysieke demo’s een manier om extra service te bieden.

Meer informatie

post image

Chatbots

Flink meer investeringen in AI voor verbetering klantenservice

See more

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬