post image

Payments

Incassobureaus: betalen per SMS

Gaan incasso’s en SMS goed samen?

Veel incassobureaus werken nog steeds met echte brieven, en het versturen van stembiljetten. Dat is niet alleen omdat het een conservatieve bedrijfstak is. Maar vooral vanwege de hoge open rate van echte post boven digitale varianten. Hoeveel e-mails open je in vergelijking met de hoeveelheid die je ontvangt? Maar hoe zit dat eigenlijk als we het hebben over SMS?

Met SMS is dat wel anders. In sommige sectoren zien we zelfs een open rate van 99%. Dit kanaal maakt het dus uitermate geschikt voor bedrijven om herinneringen te sturen van facturen die nog niet betaald zijn. Of voor incassobureaus om in contact te komen met personen waar normale kanalen niet toe in staat zouden zijn.

 

Meer voordelen

Door je communicatie op deze manier te organiseren, kun je ook een WhatsApp click-to-chat URL in het bericht opnemen. Dit doe je om het gesprek vanaf daar op te pakken, of direct in het SMS-kanaal voort te zetten. Ook kunnen betaallinks worden toegevoegd voor een snelle follow-up. En om het succes van deze berichten te vergroten.

Dit is een geweldige manier om je klanten eenvoudig en gemakkelijk te bereiken voor beide partijen. En om de betalingen die moeten worden gedaan op tijd te ontvangen.

De informatie en prijzen voor een SMS-integratie komen binnenkort. Start vandaag nog met ons, en ben als eerste op de hoogte!

post image

Channels

WhatsApp breidt gebruik uit naar Gouden Gids 2.0.

See more