post image

Support

Het sturen van D*** Pics

Het versturen van foto’s van bepaalde lichaamsdelen via het internet kan nogal schaamteloos zijn. Alhoewel deze business case daar nu niet over gaat. Dit gaat over dat vreselijke moment dat je net iets geraakt hebt met je gloednieuwe Audi. En je komt erachter dat je een lelijke deuk hebt in de achterkant van je auto. Je bent waarschijnlijk al chagrijnig als je je alleen al voorstelt dat dit gebeurd.

Een veelvoorkomend probleem in de communicatie tussen de klant en de verzekeringsmaatschappij of garage is om een juiste inschatting te krijgen van de schade die is aangericht. Kun je je voorstellen dat je aan de telefoon zit en de vraag krijgt hoe groot de deuk is? Je denkt waarschijnlijk dat hij heel groot is, omdat jij er veel last van hebt. Maar voor een professionele autogarage kan dat een van de vele zijn die ze deze week moeten repareren. Voor de verzekering kan dit echter net het verschil zijn dat jij weer in een andere risicocategorie wordt geplaatst. Niemand wil deze subjectiviteit, dus hoe kunnen we dit verbeteren?

Dat is waar het versturen van foto’s van delen van het (auto)lichaam via de LINK Mobility WhatsApp API om de hoek komt kijken. Laten we dit een “Deuk Pic” noemen. De ontvangende partij kan direct de verwachte kosten van de reparatie bepalen. En de hoeveelheid werk / tijd die hiervoor nodig is. Normaal gesproken loopt het versturen van deze foto’s slecht af, maar deze keer scheelt het je een hoop gedoe.

Ga vandaag nog aan de slag met WhatsApp Business en creëer een klantervaring die je klanten niet snel zullen vergeten!

post image

Chatbots

Flink meer investeringen in AI voor verbetering klantenservice

See more