LiveChat Service

Sta 24/7 aan met onze getrainde chatoperators

Gebruik chat als een conversie booster, kosten optimizer, customer intelligence generator, en voor het verbeteren van de klanttevredenheid. Het is echt zo eenvoudig als wij het voor je regelen.

Met Conversation24 kun je tot 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn in het Engels, Spaans, Frans, Duits en/of Nederlands op je website, via e-mail, WhatsApp of via een ander conversatie kanaal.

Contacteer sales

LiveChat Service

Altijd en overal beschikbaar met onze chatoperators

Verander klanten in tevreden klanten

Een goede klantenrelatie begint met een gesprek. Aanwezig zijn en snel reageren op vragen van klanten is de snelste manier om een hogere klanttevredenheid te bereiken.

Ontstress en optimaliseer je inbound

Ons proactieve support platform kan inkomende verzoeken op elke schaal eenvoudig afhandelen met gepersonaliseerde hulp.

Groeien zonder pijn

Van een paar gesprekken per dag tot aan je hoogste moonshot ambities. Ons platform is op maat gemaakt om onder druk te presteren. We’ve got this!

68% van de consumenten gebruikt liever chat, dan telefoon of e-mail.

Bron: State of messaging, 2019

Stel je eens de mogelijkheden voor optimalisatie van klantstromen voor, waarbij kosten worden bespaard en tegelijkertijd de klanttevredenheid wordt verbeterd. De klantenservice-industrie wordt wereldwijd geschat op $350 Miljard. Uit dezelfde studie blijkt dat 79% van de consumenten de voorkeur geeft aan echt menselijk contact bij online winkelen.

Fully Managed

Wij zijn 24/7 beschikbaar als customer service afdeling

Contacteer sales

Start met een pilot, maandelijks contract, gegarandeerde resultaten

Hybride

Na kantooruren en in het weekend

Als je niet binnen 30 seconden kunt reageren, grijpen wij in – automatisch

Contacteer sales

Start met een pilot, maandelijks contract, gegarandeerde resultaten

Externe chatoperators, volledig operationeel, tot 24/7, vanaf €495

Wij bieden externe bezetting voor je bedrijf op al onze kanalen. Vanaf €495 per maand reageert ons team van chatoperators in 5 talen van 07:00 ’s ochtends tot 23:00 ’s avonds. 24/7 bereikbaarheid kan ook worden toegevoegd.

  • Antwoord binnen 30 seconden
  • 7 dagen per week
  • In het Engels, Spaans, Duits, Frans en Nederlands
  • 24/7 *

180 chats

€495
Per maand

Kies dit pakket

360 chats

€990
Per maand

Kies dit pakket

540 chats

€1485
Per maand

Kies dit pakket

Wees erbij

Je klanten zullen er ook zijn.

Chat stopt niet na kantooruren

Reguliere kantooruren
(Gemiste kansen)

Conversatie24 operationele uren
(Klaar om te gaan op elk moment, elke dag)

Verhoog je beschikbaarheid met +170%

Reguliere kantooruren zijn ongeveer 40 uur per week, waar Conversation24 een standaard aanbod heeft van 108 uur. Dat is geen toeval. Wij zien de tijden dat wij beschikbaar zijn als de meest waardevolle uren per dag voor conversie en klantinteractie. En dat bieden wij als service voor jouw bedrijf.

Onze chatoperators zijn specialisten die getraind zijn op leadgeneratie en het verzamelen van waardevolle data van je bezoekers. Zij beheersen de kunst van het converseren en zijn er altijd wanneer je ze nodig heeft en reageren binnen 30 seconden. En dat alles voor een vast bedrag tegen een onverslaanbare prijs.

+23%

Snel reageren staat gelijk aan een hogere conversie – tot 23% meer

Bron: State of messaging, 2019

Onze klanten ondervonden een toename van de conversie tot 23% toen WebChat op hun website werd geactiveerd. Niet reageren naar de verwachtingen van de klant, kan ongelooflijk snel merkloyaliteit doen afnemen. Ons team reageert binnen 30 seconden.

Conversatie specialisten

Wij zullen jouw bedrijf nooit zo goed begrijpen zoals jij dat doet. Ons doel tijdens het beheren van je chat is om 90 tot 95% van alle vragen te beantwoorden met vooraf bepaalde antwoord structuren. Hiermee kunnen we waardevolle (lead) informatie verzamelen voor je interne team. In een startpilot van 3 maanden trainen wij onze chatoperators om jouw bedrijf te leren kennen en een set van antwoorden op te stellen. Je klanten zijn er al, dus waarom zou je niet met ze praten?

Contacteer sales

Commerce

Een perfecte klantervaring met Live Chat

See more

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider