Chatbots /
AI Flow Builder

Automagische flow-builder en reactie generator

Conversation24 kan jouw klanten helpen om hun doelen met AI te bereiken. Snel en gemakkelijk. Ook gebruiken wij AI om het voeren van daadwerkelijke gesprekken gemakkelijker en beter te maken voor de chatoperators.

Begin met Conversation24

Chatbots AI

Chatbots AI

AI herkent het gesprek

Tijdens het chatten is de reactietijd van groot belang. Deze functie is ontworpen door ons eigen team van chatoperators. Dat vroeg om tools die het probleem van het zoeken naar het juiste vooraf ingevulde bericht daadwerkelijk kunnen oplossen. En ja, het werkt snel.

Meer informatie

Automatische flow-builder (Binnenkort beschikbaar)

Samen met marktleiders op het gebied van AI, ontwikkelen we momenteel een automatische flow-builder waarmee je snel conversational flows kunt opzetten en uw klanten kunt laten praten met een chatbot. Dankzij machine learning en natuurlijke taalverwerking zal het elke dag beter worden en kun je het gaandeweg optimaliseren.

Begin met Conversation24

Chatbots AI

Chatbots AI

Microbots die echt helpen

Hoewel chatbots snel vooruit gaan, kunnen ze de echte menselijke conversaties niet bijbenen. We zien nog steeds de echte waarde in menselijke chat operators die kunnen ingrijpen. Dat betekent niet dat AI niet kan helpen. Wij gebruiken microbots om snel de juiste teams aan de juiste vragen te koppelen of om supportvragen naar een ander kanaal door te zetten als dat nodig is.

Meer informatie over onze software

Hoeveel tijd kun je besparen door het optimaliseren van je retourgoederen?

Binnenkort beschikbaar

Automatische webhooks, API’s en andere tijdbesparende magie

Gebruik je bestaande integraties en software om de kwaliteit van de conversatie te verbeteren. Krijg snel toegang tot ordergegevens, verzendinformatie of klantgegevens in dezelfde conversatie. Koppel ook terug naar diezelfde systemen als er wijzigingen worden aangevraagd of aangebracht.

Begin met Conversation24

Chatbots AI
post image

Channels

Chat in het recruitment proces: de heilige graal?

See more

Ga op elk moment het gesprek aan met je klanten 💬

De toonaangevende Conversational Service Provider